{0} reviews | Schrijf review

B & E Elektro
Sint-Truiden - Over B & E Elektro

Hoogwaardige domotica - Elektrotechnische installaties

Meigaar 1
3800 Sint-Truiden

0474 73 24 27
     

B&E elektro beschikt over de nodige kennis om algemene elektriciteitswerken deskundig uit te voeren. U kunt hier terecht voor:


  • Domotica
  • Verlichting
  • Alarm
  • Ventilatie
  • Nieuwbouw
  • Renovatie

algemene elektriciteitswerken - nieuwbouw en renovatie

Begin je van de eerste steen of wil je een bestaande woning opknappen? B&E elektro zorgt voor een elektrische installatie die voldoet aan al uw wensen. Tot slot krijg je bij B&E elektro vakkundig advies en dit aan een voordelige prijs.

Contacteer B&E elektro en wij helpen u graag verder met alle elektriciteitswerken!

Verlichting

Bij B&E elektro kan u terecht voor zowel binnen- als buitenverlichting. Met de juiste materialen en een groot assortiment aan lampen staan we voor u klaar. TL-lampen, spotjes, hanglampen,… u vraagt, wij plaatsen het voor u. Dankzij de professionele plaatsing van verlichting kan u niet enkel sfeer scheppen maar ook accenten leggen zowel in leef- als in werkruimtes, maar ook in uw tuin.

Domotica

Kortom: veiligheid en gemak. Een centraal bedieningspaneel met touch screen zorgt voor comfort zowel binnen als buiten de woning.

Met 1 enkele druk op een knop verschillende handelingen tegelijkertijd laten uitvoeren. Dit wil zeggen dat u verschillende scenario’s kan creëren, zoals een knop “slapen gaan”, een paniekknop, een “alles uit” knop, verschillende sferen oproepen met de verlichting, …

Deze hoogwaardige installatie maakt uw leven nog aangenamer.

Ventilatie

Met een ventilatiesysteem van B&E elektro heeft u geen last meer van ongezonde lucht en onaangename geurtjes.

 

Let op! Nieuwe regelgeving:

Sinds de invoering van de EPB-wetgeving is het verplicht om voldoende ventilatie te voorzien. De keerzijde van een goed geïsoleerd huis is namelijk dat er geen natuurlijke ventilatie meer plaatsvindt via kieren en spleten. Daarom is het verplicht om een ventilatiesysteem te voorzien.

Alarm

Een alarm van B&E elektro geeft u zowel ’s nachts als overdag een veilig gevoel.

 

 

 


Indien u meer informatie wenst in verband met domotica, verlichting plaatsen, ventilatie of algemene elektriciteitswerken kan u vrijblijvend contact opnemen met B&E Elektro.

 

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review
 Bereken route